Bæredygtig emballage

Kontakt: T: +45 75 10 27 44 – E: salg@halco.dk

I en tid hvor bæredygtighed kommer mere og mere i fokus, er vi glade for hos Halco at kunne tilbyde vores kunder bæredygtige emballageformer til bæredygtige priser. Vores miljøvenlige emballage er skabt i tråd med den grønne omstilling og de nye tendenser, som den medfører. Vi er stolte af at kunne præsentere vores store og tilpasningsdygtige udvalg af emballageprodukter, som findes i flere forskellige typer. Sortimentet indeholder biobaseret emballage, som kan genanvendes med plast samt bionedbrydeligt emballage, der ikke genbruges som plast, men derimod kan genbruges som muld efter nedbrydningsprocessen. Sidst men ikke mindst forhandler vi også komposterbart emballage, der nedbrydes som almindelig kompost. Vores brede udvalg af genanvendelige og nedbrydelige produkter giver vores kunder mulighed for at mindske deres CO2-aftryk samt spille en vigtig rolle i den grønne omstilling.

Miljøvenlig emballage til fødevarer

Skal du bruge bæredygtigt og miljøvenligt emballage til fødevarer, kan du trygt benytte dig af vores produkter. Halco bestræber sig på altid at levere bæredygtig emballage til både fødevarer og nonfood produkter, hvorfor vores produktion og varesortiment er tilpasset herefter. Vi tilbyder nogle af de mest miljøvenlige emballageprodukter på markedet, som til hver en tid kan tilpasses helt og holdent til dit individuelle behov.

Produktoversigt Bio-Poser og Folie

Som en af de førende leverandører til pakke industrien i Norden, er det vigtigt for os, at kunne give vores kunder muligheden for at være med i front når vi taler om bæredygtighed og sammen tage kampen op for at give vores natur en hjælpende hånd. Vi leverer både Bio-baserede og Bio-nedbrydelige poser og folie og vi kan levere det med eller uden print. Vores transparente strækfilm er også genanvendelig og kan være lavet af 60% regenerat.


Øget efterspørgsel på grønne løsninger

Vi har hos Halco oplevet en øget efterspørgsel på grønne løsninger, og det gælder ikke mindst i forbindelse med vores bæredygtige emballage. Det gælder i høj grad vores biobaserede produkter, som er genanvendelige med almindelig plast samt papiremballage produkter, som også genanvendes. Vi oplever derudover også en stigende efterspørgsel på bionedbrydelige emballageprodukter og komposterbart plast, hvorfor vi som følge heraf har optimeret samt øget vores fokus på denne udvikling. Vi søger i takt med vores kunder hen mod grønnere løsninger, der er både miljøvenlige samt økonomisk og produktionsmæssigt fordelagtige. Den bæredygtige vej er fremtiden, og det er vi hos Halco fuldstændig på bølgelængde med.

Seneste opdatering den 13.05.2024

Scroll to Top